Rendelési kód:
231-151

Thermapen digitális hőmérő lekerekített végű érzékelővel

Kifejezetten a bébiétel és a tej hőmérsékletének ellenőrzésére tervezték a hőmérőt. A gyors mérés, a pontosság és a kényelem kombinációját kínálja a szülőknek, ezzel biztosítva, hogy gyermeke ételének hőmérsékletet mindig megfelelő legyen. Pl. melegített anyatej vagy tápszerek hőmérsékletének ellenőrzése, a tápszer megfelelő hőmérsékletűre hűtése, az első ételek pl. pürék, teljes értékű bébiételek illetve sült termékek hőmérsékletének méréséhez ajánljuk.

Gyors mérések: A készülék egyedülálló, lekerekített hegye lágy ételekhez és folyadékokhoz készült. A visszahajlítható rozsdamentes acél érzékelő mindössze 3 másodperc alatt pontos leolvasást biztosít, így elkerülhető a bébiétel elkészítése során a találgatás. Segít megóvni gyermekét a káros baktériumoktól.

A műszer burkolata fröccsenésálló, a gumitömítés pedig minimálisra csökkenti a víz, por vagy élelmiszer bejutásának kockázatát a készülékbe. A burkolat ABS Biomaster antibakteriális adalékot tartalmaz.

Első ételek - Hőmérsékleti útmutató

0-6 hónapos korig: a babának csak anyatejre vagy csecsemőtápszerre van szüksége. Javasolt étel hőmérséklet: 36,5-37,5°C* (testhőmérséklet).

6 hónapos kortól - 1 éves korig: a baba első ételei lehetnek zöldségpürék, gyümölcspürék és különféle pépes ételek, például burgonya, lencse és zabkása. Tálalási hőmérséklet: 21 - 37,5°C* .

12 hónapos kor felett: mostanra a baba napi háromszor étkezik, és már családi ételeket is fogyaszt. Felszolgálási hőmérséklet: 4-46 °C* .

Egyéb hasznos hőmérsékletek:

Hűtőszekrény 5°C vagy hidegebb

Fagyasztó -18 és -23 °C között

Pasztőrizálás: 70°C vagy magasabb hőmérséklet

Testhőmérséklet 36,5-37,5°C

Szobahőmérséklet kb. 21 - 24°C

* A hőmérsékleti tartományok csak tájékoztató jellegűek, és a gyermekével együtt kell tesztelni, hogy megtalálja a megfelleő értékeket. További információkért, kérem látogasson el a www.nhs.uk/conditions/pregnancy-and-baby/solid-foods-weaning webhelyre.

Opcióként szilikon védőburkolat és műbőr védőtok rendelhető a készülékhez, mely védi és lehetővé teszi a biztonságos szállítást és tárolást.

Műszaki adatok

Listaár16.665,- Ft + 27% ÁFA
Mérési tartomány-49,9…+199,9°C
Működési hőmérséklet (műszer)0…+50 °C
Mérési pontosság±0,4°C (-49,9...+199°C)
Felbontás0,1°C vagy 1°c (állítható)
Méretek19 × 47 × 153 mm
ÉrzékelőØ3,5 x 97 mm + Ø1,8 x 14 mm
Elem2 db CR 2032 3V-os Li elem (felhasználó cserélheti)
Elemek élettartama1.500 óra
Műszerház anyagaABS Biomaster antibakteriális adalékkal
Kalibrálási bizonyítványGyári ISO: 2 pontos (0°C, 100°C)
Jótállás2 év
Tárolási hőmérséklet0…+50 °C
Tömeg97 g
Színfehér


0 termék

Jelenleg darab termék van raktáron. Megrendeli ezt a mennyiséget?

A raktáron lévő mennyiséget berakom a kosárba

A raktáron lévő mennyiséget megrendelem és ajánlatot kérek a fennmaradó mennyiségre.

Ajánlatot kérek a megadott mennyiségre

Bezárás