Rendelési kód:

ThermaData Studio kezelő / kiértékelő program (ingyenes!)

A ThermaData Studio kezelő szoftverrel a ThermaData típusú hőmérsékleti adatgyűjtők felprogramozását és kiolvasását lehet elvégzi. Segítségével a mért adatok grafikus és listás formában megjeleníthetők, elmenthetők és dokumentálhatók. Élelmiszeripari, vegyipari, autóipari és gyógyszeripari alkalmazásokhoz ajánljuk.

Az adatgyűjtő és szoftver használata:

Az adatgyűjtő közvetlenül a számítógép USB portjára csatlakoztatható egy szabványos USB interfész kábel segítségével. A számítógépre feltelepített program segítségével felprogramozzuk az adatgyűjtőt, majd kihelyezzük a mérési helyre. A mérést követően az adatgyűjtőt ki kell olvasni a szoftver segítségével. A szoftver grafikus és listás megjelenítési formában tudja a mért adatokat a felhasználó rendelkezésére bocsátani. A mért adatokat fájlokban archiválja a program, így bármikor visszakereshetők az adatok, ezzel biztosítva az adatvesztés nélküli dokumentálás lehetőségét. A szoftver díjmentesen letölthető és használható.

Programjellemzők: végtelen számú adatgyűjtő kezelése, egyidejűleg 40 loggert tud kezelni a program, felhasználóbarát kezelőfelület, mérési adatok valós idejű megjelenítése (grafikus, táblázatos), egyidejűleg 32 mérési görbét tud kezelni a program, határérték túllépés esetén e-mail-es riasztás, gyári szám szerint a mérési adatok exportálása MS Excel formátumba.

A program ingyenesen letölthető és díjmentesen használható, IDE KATTINTVA!

Műszaki adatok0 termék

Jelenleg darab termék van raktáron. Megrendeli ezt a mennyiséget?

A raktáron lévő mennyiséget berakom a kosárba

A raktáron lévő mennyiséget megrendelem és ajánlatot kérek a fennmaradó mennyiségre.

Ajánlatot kérek a megadott mennyiségre

Bezárás