Rendelési kód:
1340-2394

Winlog.validation kezelő / kiértékelő program

A Winlog.validation szoftver az új fejlesztésű EBI 12, EBI 10, EBI 100 és EBI 11 adatgyűjtők felprogramozására, kiolvasására alkalmas. Grafikus és táblázatos formában jeleníti meg a mért adatokat, a rádiós mód használata során „on-line” azaz valós időben láthatók a mért adatok. Gyógyszeripari alkalmazásokhoz, a napi rendszerességgel elvégzett mosogatógépes, mosógépes tisztítási technológiák és autoklávos sterilizálások ellenőrzéséhez ajánljuk.

A program használatával lehetőség nyílik a mért értékek alapján hőkezelési egyenértékek számítására pl. F, A, E, C egyenérték meghatározásra, valamint lehetőséget ad a mérés kiértékelésére. Rendelkezésre áll egy egyenérték szerkesztő (formula editor) funkció is, mellyel lehetősége van a felhasználónak a saját maga által definiált egyenértékek meghatározására.

A szoftver alkalmas a tisztítási és autoklávos sterilizálási folyamatok validálására.

A validálási „tervnek” megfelelően a mérés során felhasznált adatgyűjtők pozíciójának pontos rögzítéséhez az autoklávról egy három dimenziós térkép áll rendelkezésre. A mérés végén automatikusan létrehozhatóak az előre elkészített jelentésszerkesztő modulok alapján a megfelelő jelentések, melyek az EN 285, EN 554, DIN 58946-6, ISO 17665 and 13060 előírásoknak megfelelnek.

Az adatgyűjtő és szoftver használata:

Az adatgyűjtőt és a kiolvasó egységet a számítógépen keresztül összekötjük a mellékelt USB-s interfész kábellel. A számítógépre feltelepített program segítségével felprogramozzuk az adatgyűjtőt, majd kihelyezzük a mérési helyre. A mérést követően az adatgyűjtőt ki kell olvasni a szoftver segítségével. A szoftver grafikus és listás megjelenítési formában tudja a mért adatokat a felhasználó rendelkezésére bocsátani. A mért adatokat fájlokban archiválja a program, így bármikor visszakereshetők az adatok, ezzel biztosítva az adatvesztés nélküli dokumentálás lehetőségét.

A szoftver jelszavas védelemmel van ellátva, ezáltal lehetőség nyílik különféle felhasználói profilok beállítására, azonban a funkció ki is kapcsolható. A program naplózási funkcióval (Audit-Trail ) is rendelkezik. Grafikus és táblázatos kiértékelés, jegyzőkönyvkészítő modulok .pdf formátumban, kiértékelő függvények (Max. ,Min., Szórás, Variancia stb.), alsó- és felső határérték beállítása.

A szoftver megfelel a gyógyszeripari előírásoknak, így a 21 CFR part 11.-nek!

A szoftver kezeli az EBI 20, EBI 300/310 és EBI 40 típusú adatgyűjtőket is!

Műszaki adatok0 termék

Jelenleg darab termék van raktáron. Megrendeli ezt a mennyiséget?

A raktáron lévő mennyiséget berakom a kosárba

A raktáron lévő mennyiséget megrendelem és ajánlatot kérek a fennmaradó mennyiségre.

Ajánlatot kérek a megadott mennyiségre

Bezárás