Rendelési kód:

Winlog.basic kezelő / kiértékelő program (ingyenes!)

A Winlog.basic kezelő és kiértékelő szoftverrel az új fejlesztésű EBI 20 és EBI 300/310 típusú adatgyűjtők (EBI 20-T1, EBI 20-TE1, EBI 20-TF, EBI 20-TH1, EBI 300/310) felprogramozását és kiolvasását lehet elvégzi. Segítségével a mért adatok grafikus és listás formában megjeleníthetők, elmenthetők és dokumentálhatók. Élelmiszeripari, gyógyszeripari alkalmazásokhoz ajánljuk.

A szoftver jelszavas védelemmel van ellátva, ezáltal lehetőség nyílik különféle felhasználói profilok beállítására, azonban a funkció ki is kapcsolható. A program naplózási funkcióval (Audit-Trail ) is rendelkezik. Grafikus és táblázatos kiértékelés .pdf formátumban, kiértékelő függvények (Max. ,Min., Szórás, Variancia stb.), alsó- és felső határérték beállítása.

Az adatgyűjtő és szoftver használata:

Az adatgyűjtőt és a kiolvasó egységet a számítógépen keresztül összekötjük a mellékelt USB-s interfész kábellel, EBI 20 típusú adatgyűjtők esetén. Az EBI 300 / 310 típusú loggerek közvetlenül a számítógép USB portjára csatlakoztathatók. A számítógépre feltelepített program segítségével felprogramozzuk az adatgyűjtőt, majd kihelyezzük a mérési helyre. A mérést követően az adatgyűjtőt ki kell olvasni a szoftver segítségével. A szoftver grafikus és listás megjelenítési formában tudja a mért adatokat a felhasználó rendelkezésére bocsátani. A mért adatokat fájlokban archiválja a program, így bármikor visszakereshetők az adatok, ezzel biztosítva az adatvesztés nélküli dokumentálás lehetőségét.

A szoftver megfelel a gyógyszeripari előírásoknak, így a 21 CFR part 11.-nek!

A program ingyenesen letölthető és díjmentesen használható, IDE KATTINTVA!

Műszaki adatok0 termék

Jelenleg darab termék van raktáron. Megrendeli ezt a mennyiséget?

A raktáron lévő mennyiséget berakom a kosárba

A raktáron lévő mennyiséget megrendelem és ajánlatot kérek a fennmaradó mennyiségre.

Ajánlatot kérek a megadott mennyiségre

Bezárás