Rendelési kód:
1340-2354

Winlog.light kezelő / kiértékelő program

A Winlog.light szoftver az új fejlesztésű EBI 12, EBI 10, EBI 100 és EBI 11 adatgyűjtők felprogramozására, kiolvasására alkalmas. Grafikus és táblázatos formában jeleníti meg a mért adatokat, a rádiós mód használata során „on-line” azaz valós időben láthatók a mért adatok. Hőkezelési technológiák (autóipar, műanyagipar, vegyipar) ellenőrzéséhez ajánljuk. A program nem számol hőkezelési egyenértékeket!

Az adatgyűjtő és szoftver használata:

Az adatgyűjtőt és a kiolvasó egységet a számítógépen keresztül összekötjük a mellékelt USB-s interfész kábellel. A számítógépre feltelepített program segítségével felprogramozzuk az adatgyűjtőt, majd kihelyezzük a mérési helyre. A mérést követően az adatgyűjtőt ki kell olvasni a szoftver segítségével. A szoftver grafikus és listás megjelenítési formában tudja a mért adatokat a felhasználó rendelkezésére bocsátani. A mért adatokat fájlokban archiválja a program, így bármikor visszakereshetők az adatok, ezzel biztosítva az adatvesztés nélküli dokumentálás lehetőségét.

A szoftver jelszavas védelemmel van ellátva, ezáltal lehetőség nyílik különféle felhasználói profilok beállítására, azonban a funkció ki is kapcsolható. A program naplózási funkcióval (Audit-Trail ) is rendelkezik. Grafikus és táblázatos kiértékelés .pdf formátumban, kiértékelő függvények (Max. ,Min., Szórás, Variancia stb.), alsó- és felső határérték beállítása.

A szoftver megfelel a gyógyszeripari előírásoknak, így a 21 CFR part 11.-nek!

A program továbbá teljesíti az EN 285, EN 554, DIN 58946-6 és EN 15883 szabványokban foglalt követelményeket is.

A szoftver kezeli az EBI 6, EBI 2, EBI 85 / 125, EBI 20, EBI 300/310 és EBI 40 típusú adatgyűjtőket is!

Műszaki adatok0 termék

Jelenleg darab termék van raktáron. Megrendeli ezt a mennyiséget?

A raktáron lévő mennyiséget berakom a kosárba

A raktáron lévő mennyiséget megrendelem és ajánlatot kérek a fennmaradó mennyiségre.

Ajánlatot kérek a megadott mennyiségre

Bezárás